Lang (ex-Club Brugge) niet tevreden met wissel: “Laatste minuten komt er ruimte”

Lang (ex-Club Brugge) niet tevreden met wissel: “Laatste minuten komt er ruimte”

24-09-2023 11:59

Noa Lang doet het schitterend bij PSV Eindhoven. De voormalige dribbelkont van Club Brugge heeft zijn start alvast niet gemist bij de Eindhovenaars. Ook tegen Almere City speelde Lang sterk. Hij werd een kwartier voor affluiten naar de kant gehaald. 

Dat Lang liever op het veld staat, maakte hij ook na de 0-4 overwinning duidelijk. "Ik vind dat wel vervelend, want het liefst speel ik negentig minuten. In de laatste twintig minuten van een wedstrijd komt er ook vaak veel ruimte om goals en assists te maken”, klinkt het bij Lang in een gesprek met Voetbal International.

"Maar goed, in zo'n wedstrijd als vandaag kan ik het wel begrijpen dat ik er na iets van zeventig minuten wordt uitgehaald. We moeten ook een beetje voorzichtig zijn, omdat wij als flankspelers nu eenmaal heel veel energie in wedstrijden leggen. Ik ben er geen fan van, maar af en toe kan ik het wel begrijpen”, gaat de aanvaller verder. 

Eerder deze week kregen Lang en PSV een pandoering om de oren tegen Arsenal in de Champions League. Toch blijft Lang geloven dat er wat mogelijk is in de Champions League. "Arsenal-uit was natuurlijk wel een klapje, om eerlijk te zijn. We hadden er meer van verwacht als team en ik denk dat we als team niet onszelf waren. We leken woensdag slecht, maar wij zijn écht een goed team: geloof mij maar."