Overmars: ''Eerste keer dat ik Vermeeren zag, deed denken aan Xavi en Iniesta''

Overmars: ''Eerste keer dat ik Vermeeren zag, deed denken aan Xavi en Iniesta''

19 september - 16:15 Laatste update: 16:17
3

Dinsdagavond begint de Champions League voor Royal Antwerp FC. Het debuut wordt gespeeld tegen Barcelona, dat lyrisch is over Arthur Vermeeren. Marc Overmars wilde wat kwijt over het grote talent van Antwerp.

''Het zal een moeilijke wedstrijd worden. Iedereen weet dat Barcelona de favoriet is, maar we zullen tegen een sterk team vechten en het zal een goede ervaring zijn voor onze jonge spelers, die voor het eerst in de Champions League zullen spelen'', vertelde Overmars aan Mundo Deportivo.

"Ik twijfel er niet aan dat hij een fantastisch niveau heeft'', zei de sportief directeur over de middenvelder van Antwerp.

''De eerste keer dat ik hem zag deed hij me denken aan Xavi en Iniesta, een voetballer met hetzelfde profiel'', aldus Overmars die Vermeeren de huidige trainer van Barcelona, die behoort te de beste spelers die Barcelona ooit gekend heeft.

Antwerp zit naast Barcelona ook in de poule met FC Porto en Shachtar Donetsk en de eerste match tegen Barcelona begint op dinsdagavond om 21 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s