Enrique ontkent crisis PSG: Als ik bij een nieuwe club ben, gebeurt dit altijd

Enrique ontkent crisis PSG: "Als ik bij een nieuwe club ben, gebeurt dit altijd"

18 september - 23:45

Ondanks de tegenvallende start van Paris Saint-Germain in de Ligue 1, ontkent trainer Luis Enrique dat er een sportieve crisis heerst in de Franse hoofdstad. De Spanjaard geeft op de persconferentie, voorafgaand aan het treffen met Borussia Dortmund, te kennen tijd nodig te hebben en dat de resultaten zullen verbeteren.

In de eerste vijf wedstrijden van het seizoen pakte PSG tweemaal de volle buit, iets wat door de achterban van de Franse club niet wordt gewaardeerd. Op vrijdag verloren de Parijzenaars van OSG Nice, na twee overwinningen op Olympique Lyon en Lens, clubs die zich onderaan de ranglijst begeven. Tegen Toulouse en Lorient werd gelijkgespeeld. Nu staat de ploeg van Enrique een week te wachten waarin het op dinsdagavond in de Champions League aantreedt tegen Borussia Dortmund en op zondag tegen rivaal Olympique Marseille.

"We zijn niet goed begonnen", erkent de oefenmeester. "Maar altijd als ik bij een nieuwe club begin, gebeurt dit." Naast het feit dat PSG een nieuwe trainer heeft, heeft ook de selectie een grondige renovatie ondergaan. Spelers als Neymar, Marco Verratti, Lionel Messi en Sergio Ramos vertrokken. Onder meer Randal Kolo Muani, Manuel Ugarte, Ousmane Dembélé, Lucas Hernández, Bradley Barcola, Hugo Ekitiké en Kang-In Lee werden gehaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s