UPDATE: Tavolieri bevestigt vertrek van Dragus, Turkije wordt bestemming

UPDATE: Tavolieri bevestigt vertrek van Dragus, Turkije wordt bestemming

11-09-2023 18:14 Laatste update: 23:40
18

Standard verliest mogelijk nog een speler in deze zomerse mercato. Centrumspits Denis Dragus staat in de belangstelling van het Turkse Gaziantep FK. Bij de meeste landen is de transfermarkt al gesloten, maar de Turkse transfermarkt loopt nog door tot 15 september.

De transfer van Dragus van Standard naar Gaziantep is nog niet in kannen en kruiken. Transferjournalist Kevin Sauvage meldt dat beide clubs voor een huurovereenkomst gaan. Voordat dit kan worden bewerkstelligd moet Dragus eerst nog zijn contract verlengen bij Standard.

Dragus kwam tot nu toe 60 matchen uit namens De Rouches. Hierin was Dragus elfmaal trefzeker en wist hij tweemaal een assist af te leveren aan zijn ploegmaats. Naast zijn matchen bij Standard speelde Dragus ook al vijf interlands bij Roemenië.

Update: Dragus trekt de deur op Sclessin wel degelijk achter zich dicht. Volgens Sacha Tavolieri is de overeenkomst met Gaziantep helemaal rond. Het gaat inderdaad om een leenconstructie met aankoopoptie. Morgen vertrekt de Roemeen al naar zijn nieuwe werkgever. Het is niet voor het eerst dat Standard Dragus uitleent. Eerder kregen Crotone en Genoa al tijdelijk beschikking over hem.