Noorse media over Nusa (Club Brugge): “Doet denken aan begin Cristiano Ronaldo”

Noorse media over Nusa (Club Brugge): “Doet denken aan begin Cristiano Ronaldo”

08-09-2023 11:01
21

Noorwegen is zeer te spreken over het debuut van Antonio Nusa. De Noren wisten donderdagavond met 6-0 te winnen van Jordanië in een vriendschappelijke interland. Nusa, de flankspeler van Club Brugge, wist veel indruk te maken met zijn acties. Ook tekende Nusa voor het eerste doelpunt van de match. Naast Nusa wist ook zijn ploegmaat bij Blauw-Zwart Hugo Vetlesen te scoren.

Vanuit Noorwegen zijn ze ook zeer te spreken over de talentvolle Nusa (18). “Onbevreesd, snel en extreem bereid om door te breken, tiener Antonio Nusa is al een volwassen voetballer. In een nationale ploeg die geen brutale en baanbrekende vleugelspelers heeft, voegt hij een nieuwe dimensie toe aan Noorwegen”, schrijft het Noorse Nettavisen.

Vanuit Noorwegen werd een andere voetballer herkent in Nusa. “Antonio Nusa is zo'n type, dat me zonder vergelijking doet denken aan de eerste maanden van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. Er is iets met tieners die het durven en proberen, en het opnieuw proberen, zonder na te denken over de gevolgen. Als je terugdenkt aan alles wat er sinds 2003 met CR7 is gebeurd, is dat geen slecht plan”, besluit de krant.