'Bayern komt na lang zoeken uit bij Duitse keeper Peretz van Maccabi'

'Bayern komt na lang zoeken uit bij Duitse keeper Peretz van Maccabi'

17-08-2023 13:15
3

Bayern München wil een 'volledig onbekende doelman' contracteren, meldt BILD. Het gaat om Daniel Peretz van Maccabi Tel Aviv. Ook andere media in Duitsland verzekereren dat de Israëlische Duitser bovenaan op de lijst staat in de Allianz Arena.

Bayern greep de laatste weken naast Kepa Arrizabalaga (Chelsea, nu Real Madrid), Gerómino Rulli (Ajax, nu geblesseerd), David Raya (Brentford, nu Arsenal) en Yassin Bounou (Sevilla, binnenkort Al Hilal). Inmiddels is de clubleiding tot de conclusie gekomen dat de zoektocht naar een nieuwe keeper zo slecht verloopt, dat de nieuwe man geen volwaardige concurrent van Manuel Neuer hoeft te zijn.

Volgens Duitse media staat Peretz nu bovenaan de lijst in de Allianz Arena. De 23-jarige doelman staat onder contract bij Maccabi Tel Aviv en keepte één interland voor Israël. Hij heeft een marktwaarde van vier miljoen euro en is ook in het bezit van een Duits paspoort. Door de naam van Manchester City-doelman Stefan Ortega gaat waarschijnlijk een streep, omdat Pep Guardiola zijn tweede doelman niet kwijt wil.