OFFICIEEL: Mæhle (ex-KRC Genk) en Gosens vinden onderdak in de Bundesliga

OFFICIEEL: Mæhle (ex-KRC Genk) en Gosens vinden onderdak in de Bundesliga

12-08-2023 15:52

Union Berlin heeft met Internazionale een akkoord bereikt over de transfer van Robin Gosens, zo meldt Fabrizio Romano. De half-Nederlandse Duitser is dichtbij een overstap naar de Bundesliga. Terwijl Joakim Mæhle naar  VfL Wolfsburg trekt. 

De back wordt al maanden aan een overgang naar zijn vaderland gelinkt. Hij werd al in verband gebracht met VfL Wolfsburg, dat zelfs dichtbij een akkoord zou zijn geweest. Die Wölfe kozen echter voor twee andere linkervleugelverdedigers: de Braziliaan Rogério en de Deen Joakim Mæhle (ex-KRC Genk) kwamen over van respectievelijk Sassuolo en Atalanta Bergamo.

Union Berlin heeft zijn eerdere interesse nieuw leven ingeblazen en zou nu akkoord zijn met Inter. De club uit de Duitse hoofdstad maakt vijftien miljoen euro over, exclusief bonussen. I Nerazzurri zou Carlos Augusto van Monza op het oog hebben als vervanger. Met de aankoop van Gosens is Union de interesse uit de Premier League voor, daar ook Bournemouth en Nottingham Forrest interesse zouden hebben getoond.