LIVE-Discussie: Club Brugge neemt het op tegen het IJslandse Akureyri, Nusa basis

LIVE-Discussie: Club Brugge neemt het op tegen het IJslandse Akureyri, Nusa basis

10-08-2023 18:49
59

Club Brugge neemt het op tegen KA Akureyri in de derde voorronde van de Conference League. De manschappen van Ronny Deila zijn de torenhoge favoriet voor het tweeluik tegen de IJslanders. De eerste match vindt plaats in het Jan Breydelstadion.

In de tweede voorronde van de Conference League kon Club Brugge het tweeluik direct in de eerste match beslissen. Blauw-Zwart won de eerste match thuis met 3-0 tegen het Deense AGF Aarhus. Club Brugge toonde zich ook in de afgelopen speelronde van de Jupiler Pro League zeer degelijk tegen KVC Westerlo. Het is aan de formatie van Deila om hier nu een gevolg aan te geven tegen Akureyri.

Opstelling Club Brugge: Mignolet, Buchanan, Mechele, Spileers, De Cuyper, Onyedika, Vetlesen, Vanaken, Skov Olsen, Thiago en Nusa

Akureyri wist zich knap te plaatsen voor de derde voorronde van de Conference League, de IJslanders wisten het tweeluik van het Ierse Dundalk te winnen. Een prestatie van formaat voor de kleine club, toch wacht er met Club Brugge wel een erg grote uitdaging. Akureyri heeft volgens transfermarkt een totale transferwaarde van 2 miljoen euro, Club Brugge heeft op dit moment een transferwaarde van ruim 140 miljoen euro.

Opstelling Akureyri: Nog niet bekend