Grétarsson: Met minder dan vijf goals tegen KA kan Club Brugge niet blij zijn

Grétarsson: "Met minder dan vijf goals tegen KA kan Club Brugge niet blij zijn"

10-08-2023 14:23 Laatste update: 14:34
13

Club Brugge staat donderdag in de voorronde van de Conference League tegenover het IJslandse KA Akureyri. In die partij is Club Brugge uiteraard de grote favoriet en Arnar Grétarsson twijfelt er ook niet aan dat Club Brugge zich zal kwalificeren voor de volgende ronde.

Gretarsson was in het verleden nog technisch directeur van Club Brugge en was recent ook coach van KA. Toch gelooft hij niet in de ex-club uit zijn thuisland. "Als Club Brugge normaal doet, stoten ze straks altijd door", zegt hij in Het Belang van Limburg.

Sterker nog, volgens hem zal het zelfs een bijzonder makkelijke wedstrijd worden voor Club Brugge. "Het is zelfs geen David tegen Goliath-verhaal. Het gat is gewoon té groot. Enkel een rode kaart zou Club Brugge enigszins kunnen deren. En dan nog… Zelfs met tien spelers moet Club altijd doorgaan", klinkt het.

Doelpuntenfestival
Een makkelijke overwinning dus. En misschien zelfs een doelpuntenfestival voor de Brugse fans? "Het zal simpelweg nooit een wedstrijd worden", gaat Grétarsson nog verder. "Als coach zou ik donderdag ontgoocheld zijn, mocht Club er niet meer dan drie scoren. Met minder dan vijf goals kan Club eigenlijk niet tevreden zijn", besluit hij.