'Bayern München in de markt voor keepers Rulli (Ajax) en Arrizabalaga (Chelsea)'

'Bayern München in de markt voor keepers Rulli (Ajax) en Arrizabalaga (Chelsea)'

09-08-2023 13:20 Laatste update: 13:24
2

Gerónimo Rulli staat nog altijd bovenaan de verlanglijst van Bayern München als het gaat om de beoogde nieuwe keepers. Aan de top heeft hij nu wel gezelschap gekregen van Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga. Volgens Sky Sports Deutschland heeft Bayern de gesprekken met de Spanjaard inmiddels geopend. 

Voor Bayern lijkt het duidelijk waar de prioriteiten liggen. Of Kepa of Rulli moet deze zomer naar München komen. Ook Yassine Bounou is nog altijd kandidaat, maar de keepers van Chelsea en Ajax staan duidelijk bovenaan de lijst. Volgens Sport1 zijn met Kepa ook al gesprekken gevoerd over een mogelijke huurperiode bij Bayern. Of de clubleiding van Der Rekordmeister al met Rulli heeft gesproken is niet bekend.

Het halen van een nieuwe doelman voor het verstrijken van de transferwindow, is voor Bayern München topprioriteit. Yann Sommer vertrok onlangs naar Internazionale en over eerste keeper Manuel Neuer zijn er grote zorgen. De Duitse doelman kan niet goed meer een bal trappen na zijn zware blessure van vorig seizoen. Volgens BILD kan het zo maar eens zijn dat Neuer door die revalidatie nog acht tot tien weken afwezig is. Met het verhuren van Alexander Nübel aan VfB Stuttgart, zou Sven Ullreich de enige keeper zijn bij een blessure van Neuer.