Pinto (STVV) over Janssens: “Wolke staat er altijd, als verdediger of flankspeler”

Pinto (STVV) over Janssens: “Wolke staat er altijd, als verdediger of flankspeler”

18-07-2023 23:01

Wolke Janssens heeft een nieuw contract getekend bij Sint Truiden VV. Andre Pinto, de sportief directeur van STVV, reageert tevreden op de nieuwe overeenkomst tussen de club en Janssens. Pinto geeft aan dat het contact altijd zeer goed onderhouden is en dat er wederzijds respect is.

Pinto legt namens STVV uit hoe het contact met Janssens is verlopen. “In de publieke opinie werd er vorig seizoen regelmatig gespeculeerd over de toekomst van Wolke. De realiteit is dat we hem graag wilden houden en dat er veel wederzijds respect is”, deelt Pinto via de officiele kanalen van STVV.

Dat is volgens Pinto ook de reden waarom de gesprekken zijn doorgegaan. “Daarom gingen we de voorbije maanden regelmatig met elkaar in gesprek. We zijn dan ook blij dat die gesprekken nu uitmonden in een verlengd contract. Want Wolke staat er altijd: of hij nu als centrale verdediger, flankspeler of vleugelverdediger aantreedt”, besluit Pinto.

Janssens heeft voor drie seizoenen getekend. De speler stond al zeven jaar onder contract bij STVV. Tussendoor is de 28-jarige Janssens ook een jaar verhuurd aan Lierse SK.