Gecharmeerde Vanaken (Club Brugge): “Je weet nooit wat er zal gebeuren”

Gecharmeerde Vanaken (Club Brugge): “Je weet nooit wat er zal gebeuren”

18-07-2023 11:22 Laatste update: 12:56
29

Hans Vanaken, de aanvallende middenvelder van Club Brugge, vertelt over zijn toekomst. Tijdens de oefenmatch met Feyenoord waren er Oranje-internationals die zich afvroegen waarom Vanaken nog steeds voor Club Brugge uitkomt.

Vanaken was gecharmeerd van de uitingen van Feyenoorder-spelers Justin Bijlow en Quilindschy Hartman. "Neen, ik ben hier nog steeds gelukkig en blij, je weet nooit wat er zal gebeuren, of wanneer de laatste trein echt is gepasseerd. Ik denk er nog steeds hetzelfde over", citeert Het Laatste Nieuws Vanaken.

Vanaken is al acht jaar actief bij Club Brugge nadat hij in 2015 overkwam van Lokeren. Vanaken geeft aan dat hij weleens hoort dat een carrière pas geslaagd is als daar ook een buitenlands avontuur bij komt. “Dan zeg ik: 'Jawel, want ik heb nergens spijt van.' Van het moment dat ik heb bijgetekend was West Ham of het buitenland meteen weer van de baan”, besluit Vanaken.

Vanaken is een absolute sterkhouder bij Club Brugge, de 1,95 lange aanvallende middenvelder gaat richting de 400 matches voor Club Brugge. Vanaken zit nu op 390 matches. Hierin wist hij 115 doelpunten te maken en leverde hij 80 assists af.