Er zijn geen problemen tussen KV Kortrijk en mezelf, alles is uitgepraat

"Er zijn geen problemen tussen KV Kortrijk en mezelf, alles is uitgepraat"

17-07-2023 20:16

Aleksandar Radovanovic is terug bij KV Kortrijk na een uitleenbeurt in de MLS. De Serviër wilde absoluut weg bij de Kerels, maar de plooien dus nu gladgestreken. 

Radovanovic vertrok in maart naar Austin FC na een conflict met het bestuur. "Er zijn geen problemen meer tussen Kortrijk en mezelf. Alles is uitgepraat en dat is goed", benadrukt hij in Het Nieuwsblad. "Ik heb altijd al een goede relatie gehad met Rik Foulon (sportief directeur, red.)."

Het gras was duidelijk niet groener aan de overkant. "Ik moet wel zeggen dat Amerika niet echt iets voor mij was. Hoe het voetbal er in elkaar zit, is uitstekend, maar de levensstijl beviel me niet. Ik was nooit echt gemotiveerd om te voetballen zoals ik dat hier was. Iedere MLS-club bevat veel individuele kwaliteit, maar het voetbal in België is veel sterker. Ik ben een verdediger die van duels houdt en dat is iets wat daar mankeerde."

Radovanovic had de kans om in de MLS te blijven, maar weigerde dat. Marko Ilic blijft wel aan boord bij Colorado Rapids.