Audoor na stap van Club Brugge naar Kortrijk: “Dat mogen de fans verwachten”

Audoor na stap van Club Brugge naar Kortrijk: “Dat mogen de fans verwachten”

12-07-2023 14:38
1

Lynnt Audoor, de 19-jarige middenvelder, is officieel gepresenteerd bij KV Kortrijk als nieuwste aanwinst. Audoor wordt door Club Brugge voor een seizoen verhuurd aan Kortrijk. Audoor kijkt ernaar uit om aankomend seizoen als Kerel uit te mogen komen.

Audoor vertelt via de officiële kanalen van Kortrijk dat hij zeer te spreken is over zijn tijdelijke overstap. “Superblij dat ik hier ben, hoop dat we in het stadion mooie momenten gaan beleven. Ik heb al contact gehad met Wasinski, die had ook alleen maar positieve woorden te zeggen”, deelt Audoor.

Audoor meldt verder dat hij verwacht dat hij gemakkelijk binnen de nieuwe groep past. “Ik ben iemand die makkelijk met iedereen overeenkomt. Ik wil dit seizoen zo veel mogelijk minuten in de eerste klasse spelen, daarvoor ben ik ook naar hier gekomen. Zo veel mogelijk winnen en de supporters zo veel mogelijk plezier gunnen”, vertelt Audoor.

Audoor sluit af door te vertellen wat de supporters van hem mogen verwachten in het aankomende Jupiler Pro Leagueseizoen. “Mogen werwachten dat ik me 100% ga geven, ik ben trots dat ik deze kans krijg, ze zullen zeker niet teleurgesteld zijn over mijn attitude en mijn werkkracht”, besluit Audoor.