Heftig nieuws: Nederlandse doelman in het ziekenhuis na beet van giftige spin

Heftig nieuws: Nederlandse doelman in het ziekenhuis na beet van giftige spin

21-06-2023 15:20

De Nederlandse doelman Nick Marsman heeft de schrik van zijn leven gekregen na een bezoek aan een dierentuin in de Verenigde Staten. De doelman van Inter Miami werd gebeten door een giftige spin en moest drie dagen in het ziekenhuis verblijven. Dat meldt zijn partner Nathalie den Dekker via Instagram.

De doelman werd in de dierentuin van Miami gebeten door de giftige spin. 'Een groot nadeel van het leven in een tropisch klimaat', zijn de woorden waarmee zijn partner de situatie omschrijft. Marsman moest drie dagen in het ziekenhuis blijven, maar is inmiddels weer thuis. Of de beet gevolgen heeft voor de inzetbaarheid van Marsman bij Inter Miami is onbekend.

Marsman wordt binnenkort de ploeggenoot van Lionel Messi bij Inter Miami. De oud-keeper van FC Twente, Feyenoord en FC Utrecht is geen vaste keuze onder de lat bij zijn club. Normaal gesproken krijgt de Amerikaan Drake Callender de voorkeur. Inter Miami staat met nog achttien wedstrijden te gaan op de laatste plaats in de Amerikaanse MLS. Ook zijn club heeft nog niks losgelaten over de toekomstige inzetbaarheid van Marsman.