Touré reageert op aanstelling Standard: ‘Kijk uit naar samenwerking met Hoefkens’

Touré reageert op aanstelling Standard: ‘Kijk uit naar samenwerking met Hoefkens’

20-06-2023 18:16
3

Yaya Touré reageert op zijn aanstelling als assistent-hoofdtrainer bij Standard. Touré heeft in het internationale voetbal een zeer grote naam en vertelt dat hij zeer content is met zijn nieuwe avontuur bij Standard.

Touré is zeer enthousiast over zijn aanstelling als asstent-hoofdtrainer bij Standard. Touré maakt samen met Geoffrey Valenne en Frazer Robertson deel uit van de staff van Hoefkens. ‘Ik ben verheugd om mede te mogen delen dat ik assistent-trainer wordt bij Standard’, schrijft Touré via sociale media.

Touré is dankbaar voor de mogelijkheid en kijkt ernaar uit om te gaan starten. “Het is een eer om me bij de club te voegen en ik kijk ernaar uit om samen te werken met hoofdtrainer Carl Hoefkens, Let’s do this!’, deelt Touré.

Als Touré zijn honger naar prijzen kan doorzetten als assistent-trainer dan belooft dit een prachtig Jupiler Pro League seizoen te worden voor Standard. Touré werd maar liefst vier keer verkozen tot ‘Afrikaans voetballer van het jaar’ en won bijna alle prijzen die er te winnen zijn, waaronder de Champions League.