Daland (Cercle Brugge): Mijn toekomst is nu nog niet duidelijk

Daland (Cercle Brugge): "Mijn toekomst is nu nog niet duidelijk"

19-05-2023 08:00
3

Cercle Brugge speelt komende zaterdag tegen KAA Gent. Jesper Daland hoopt op revanche, want vorige week verloor Cercle nog kansloos met 0-4.

"Als voetballer en als team mag je je nooit op zo'n manier laten afslachten", aldus Daland bij Het Laatste Nieuws. "In de spiegel durven kijken is dan de enige juiste reactie. En zaterdag in Gent trachten iets goed te maken, zeker tegenover onze supporters. Maar ook voor onszelf. We hebben een straf seizoen neergezet. Het zou heel jammer zijn als dat in mineur moet eindigen."

Daland speelt in de zomer waarschijnlijk het EK voor beloften met Noorwegen. Keert hij daarna nog terug. "Mijn toekomst is nu nog niet duidelijk. Ik wil nu eerst dit seizoen mooi afsluiten en daarna hoop ik inderdaad mezelf te kunnen tonen op het EK. Misschien komen wij de Belgen na de groepsfase tegen, en wees dan maar zeker dat we hen een rammeling verkopen", lacht de Noor.

Cercle is overigens mathematisch nog niet uitgeschakeld voor Europees voetbal. Met nog drie wedstrijden te gaan staat het nu acht punten achter op leider KAA Gent.