Vrancken bespreekt vervanger Trésor: Maar we moeten Karel niet wijzer maken

Vrancken bespreekt vervanger Trésor: "Maar we moeten Karel niet wijzer maken"

13-05-2023 12:50
6

Wouter Vrancken speelt zondag met KRC Genk tegen Union SG en dat terwijl de ploegen op een gelijk aantal punten staan. De trainer van Genk moet de geschorste Mike Trésor zien te vervangen en noemt opties, maar wil niet alles weggeven aan de tegenstander.

"Luca Oyen, Yira Sor en Anouar Ait El Hadj zijn opties, maar we moeten Karel niet wijzer maken", vertelde Vrancken aan Het Laatste Nieuws over de mogelijkheden waartoe Genk beschikt en over het feit dat hij Karel Geraerts niet onnodig veel informatie mee wil geven.

"Ik denk niet dat Karel achterover zal vallen bij het zien van het wedstrijdblad". Daarmee liet Vrancken doorschemeren dat de opstelling niet enorm veel verassingen zal bevatten.

"Het is onze stijl om aan te vallen en goals te maken. Daar ligt ook onze sterkte", aldus Vrancken die niet van plan is het strijdplan om te gooien omdat Union de tegenstander is van zondag.

Union en Genk staan beide 1 punt achter op Royal Antwerp FC, dat met 42 punten de koploper in het klassement is in Play-Offs 1.