Westerlo moet ook afscheid nemen van Van den Keybus: Niet ideaal

Westerlo moet ook afscheid nemen van Van den Keybus: "Niet ideaal"

08-05-2023 18:50
2

Met Maxim De Cuyper en Thomas Van den Keybus verhuurt Club Brugge momenteel twee spelers aan KVC Westerlo. Die eerste keert volgende zomer terug naar Club Brugge, maar wat er met Van den Keybus zal gebeuren is voorlopig nog onduidelijk.

Bij Westerlo ziet men een nieuwe uitleenbeurt van Van den Keybus wel ziet, al lijkt de middenvelder zelf andere plannen te hebben. "Ze hebben al met Club gesproken, maar een nieuwe uitleenbeurt is misschien niet ideaal", vertelt hij in Gazet van Antwerpen. "Persoonlijk is het belangrijk om duidelijkheid te hebben over waar ik de komende drie, vier jaar kan voetballen."

Een nieuwe kansen wagen bij Club Brugge, waar jonge talenten nu wel een kans krijgen, lijkt wel een optie te zijn. "Spileers, Vermant, Sandra… Er zijn toch veel jonge gasten die nu hun kans krijgen. We hebben samen nog bij Club NXT gespeeld", aldus Van den Keybus.

De 22-jarige Van den Keybus kwam dit seizoen 27 keer uit voor Westerlo. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists.