Mignolet na Genk-Club Brugge: Je speelt tegen spitsen die 15 keer scoren

Mignolet na Genk-Club Brugge: "Je speelt tegen spitsen die 15 keer scoren"

01-05-2023 17:15
8

Simon Mignolet, de Goudenschoenwinnaar en doelman van Club Brugge, reageert op de 3-1 verliespartij van Club Brugge uit bij KRC Genk. Mignolet baalt stevig van het verlies maar vindt dat Genk terecht gewonnen heeft van zijn club.

Mignolet vertelt dat de verliespartij tegen koploper Genk een flinke teleurstelling is voor Club Brugge. Toch blijft Mignolet strijdvaardig bij Club Brugge. “Vandaag is dit een ontgoocheling, maar we blijven het match per match aanpakken. Wie enkele weken geleden had gezegd dat we nog play-offs zouden spelen, werd toen gek verklaard”, citeert Het Belang Van Limburg Mignolet.

Mignolet deelt verder dat een team als Genk niet onderschat mag worden. De ervaren doelman spiegelt Genk aan de lager geklasseerde teams van de Jupiler Pro League. “Tegen dit Genk kan je je niet permitteren om zo’n fouten te maken. Met alle respect: dit zijn geen wedstrijden tegen KV Kortrijk of Eupen. Je speelt hier tegen spitsen die 15 keer per seizoen scoren, dan moet het beter zijn”, besluit Mignolet.

Door de verliespartij van Club Brugge is het gat in de Champions’ Play-Offs met Genk maar liefst elf punten geworden. De volgende tegenstander van Club Brugge wordt Union SG.