Tavolieri: 'Raman is niet geblesseerd, uit selectie vanwege contractstatus'

Tavolieri: 'Raman is niet geblesseerd, uit selectie vanwege contractstatus'

22-04-2023 22:13
20

RSC Anderlecht heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het laatste duel in de Jupiler Pro League voor de Play-Offs. Anderlecht neemt het op tegen bekerfinalist KV Mechelen en heeft nog een kleine kans om de European Play-Offs te bereiken. Er ontbreken drie opvallende namen binnen de wedstrijdselectie, Noah Sadiki en Benito Raman zijn er niet bij en Amadou Diawara is geschorst.

Journalist Sacha Tavolieri schrijft wat volgens hem de reden is waarom Raman niet bij de wedstrijdselectie zit. ‘Het ontbreken binnen de selectie komt niet door een blessure, maar door de situatie rondom zijn contractonderhandelingen. Anderlecht heeft Raman laten weten dat het zijn contract niet willen verlengen’, schrijft Tavolieri.

Anderlecht zal alles op alles zetten om thuis in het Lotto Park te winnen tegen Mechelen. Via een overwinning blijft er een kans dat de ploeg van hoofdtrainer Brian Riemer nog uit mag komen in de European Play-Offs. Anderlecht heeft het niet in eigen hand en is afhankelijk van de resultaten van Sporting Charleroi en Cercle Brugge.