'KAA Gent, Club Brugge en KRC Genk melden zich ook voor Anderlecht-target Skoras'

'KAA Gent, Club Brugge en KRC Genk melden zich ook voor Anderlecht-target Skoras'

16-04-2023 19:09
1

RSC Anderlecht werd onlangs nog gelinkt aan Michal Skoras en denkt eraan om de flankaanvaller in huis te halen. De concurrentie voor de 23-jarige Pool is echter serieus vergroot. Nu worden ook KAA Gent, Club Brugge en KRC Genk genoemd als potentiële bestemming.

Onlangs raakte nog bekend dat Anderlecht belangstelling toont in Skoras, die bij het Poolse Lech Poznan één van de grote uitblinkers is. Bij Meczyki weet men echter dat ook KRC Genk en KAA Gent nu interesse tonen in de flankaanvaller.

Naar verluidt stuurden beide teams afgelopen donderdag nog een scout naar Italië om de flankaanvaller aan het werk te zien in de Conference League-wedstrijd tegen Fiorentina. Een succes werd dat echter niet voor Skoras, die met 1-4 verloor tegen de Italiaanse ploeg. Naast de drie Belgische teams worden ook Ajax, Bologna, Union Berlin, Borussia Dortmund, Southampton, Sassuolo, Paphos en Minnesota United genoemd als ploegen die de Poolse international willen aantrekken.

De Poolse journalist Sebastian Staszewski weet echter dat Club Brugge in pole position ligt om Skoras in huis te halen. Het deed naar verluidt al een bod van zes miljoen euro op de flankaanvaller, dat het meeste kans maakt om Skoras over te nemen.