Courtois over zijn huwelijksaanzoek: Een fotograaf heeft ons betrapt

Courtois over zijn huwelijksaanzoek: "Een fotograaf heeft ons betrapt"

28-03-2023 12:44
1

Thibaut Courtois gaat in juni trouwen met model Mishel Gerzig. In Vanity Fair vertelt hij iets meer over dat aanstaande huwelijk, waarop hij liever geen pottenkijkers wil.

Courtois vroeg Gerzig ten huwelijk op een schip in de baai van Lusitano. "Ik was al van plan om haar in januari de ring te geven, maar ik wachtte liever het juiste moment af. Mishel houdt van de zee, dus ik heb alles gepland voor de zomer. Het wordt een besloten, romantische en gezellige ceremonie, met een geweldig feest waarbij aan muziek geen gebrek zal zijn. We houden van reggaeton dansen."

Courtois zag zijn aanzoek wel bijna verbrod worden. "Een fotograaf volgde ons, ik denk dat hij het verwachtte. Hij heeft ons betrapt. Dat vonden we natuurlijk niet leuk, maar over het algemeen waarderen we wel de liefde en de interesse voor ons. We zijn graag idolen voor mensen. Zolang men ons respecteert komt alles goed."

Courtois staat dinsdagavond overigens niet in doel bij de Rode Duivels. Hij is terug naar huis met een lichte blessure. Koen Casteels is de logische vervanger.