Anderlecht-spits Slimani mag weer voor nationale selectie Algerije schitteren

Anderlecht-spits Slimani mag weer voor nationale selectie Algerije schitteren

18 maart - 09:40
4

Islam Slimani is na 5 matchen afwezigheid op 34-jarige leeftijd weer opgeroepen voor de nationale selectie van Algerije. De RSC Anderlecht-spits liet zich afgelopen week zien in Europa tegen Villarreal.

Slimani was de enige doelpuntenmaker in de Conference League-match met de Spaanse subtopper. In de 73e minuut maakt de aanvaller met een schot met rechts de winnende treffer, waardoor Anderlecht doordrong tot de kwartfinales.

Dat is wellicht het aanzetje tot het weer opnemen van de spits in de Algerijnse selectie na afwezigheid. De aanvaller speelde echter in januari tegelijkertijd ook matchen met het Franse Stade Brestois in de Ligue 1, tijdens de African Championship of Nations.

Naast Slimani is ook Adem Zorgane bij de Algerijnse selectie aanwezig voor de komende interlands. De middenvelder van Charleroi was net als Slimani de afgelopen 5 matchen van de African Championship of Nations afwezig bij Algerije.

Spits Slimani kwam eind januari over van Stade Brestois en maakte bij Anderlecht alweer 5 goals in 6 Jupiler Pro League-wedstrijden. De treffer tegen Villarreal was de eerste treffer van Slimani in de Conference League dit seizoen voor paars-wit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie