Ole-Martin Arst (ex-Anderlecht) over Deila: “Verlaat Standard niet voor trofee”

Ole-Martin Arst (ex-Anderlecht) over Deila: “Verlaat Standard niet voor trofee”

24-02-2023 11:28
4

Ole-Martin Arst gaat in gesprek met La Dernière Heure. Arst deelt dezelfde nationaliteit als Ronny Deila. De Noors voormalig voetballer speelde onder meer bij KAA Gent, RSC Anderlecht en Standard Luik. Hij heeft alvast een boodschap voor zijn landgenoot. 

De voormalige tegenstander van Deila in Noorwegen, Ole-Martin Arst is nu zijn vriend. De voormalige spits praat over de populariteit van Deila. In Noorwegen is Deila dan ook erg populair, vooral bij Strømsgodset, waar hij wonderen heeft verricht. Tijdens zijn tijd bij Strømsgodset ontwikkelde de Noorse coach een gewoonte.

"Elke vrijdagavond was Deila vrij en ging hij naar een pianobar in Strømsgodset," klinkt het bij Arst. "Zodra hij de deur opendeed, stopte de muziek en begon de hele bar zijn naam te zingen, het was ongelooflijk.” Dit bracht Ole-Martin Arst op ideeën. "Ik doe een beroep op de Standard-fans. Doe hetzelfde, begin eerst met Sclessin. Ronny moet daar ook zijn liedje hebben."

Arst eindigde met een boodschap aan zijn vriend: "Zeg hem dat hij Standard niet mag verlaten voor hij een trofee terug naar de club brengt."