Somers (Cercle) kan niet wachten tot Brugse derby: ''Leven en dood voor mij''

Somers (Cercle) kan niet wachten tot Brugse derby: ''Leven en dood voor mij''

16-02-2023 18:18
4

Zondag strijden Club Brugge en Cercle Brugge tegen elkaar. Club Brugge is de CL-nederlaag wellicht nog aan het verwerken, maar Cercle Brugge-aanvaller Thibo Somers is honderd procent gericht op de Brugse Derby met zijn team.

''Maar eenmaal we op de bus stapten, ging de focus volledig naar de Brugse derby'', zei Somers na de 0-0 tegen OH Leuven van afgelopen vrijdag tegen Het Laatste Nieuws.

''Ja, ik weet dat dat bij Club anders ligt. Nu Benfica voor hen achter de rug ligt, hebben ze ook nog voldoende dagen om te recupereren'', vertelde Somers over dat Club Brugge wellicht nog niet helemaal stil staat bij de aankomende derby.

''We gaan voor de drie punten, wees maar zeker, want heel België weet ondertussen dat wij het iedereen lastig kunnen maken'', aldus Somers die met volle overtuiging de stadsderby in gaat aankomende zondag.

Cercle Brugge staat op de 8e plaats met 35 punten uit 25 wedstrijden. Stadsgenoot en kampioen van vorig seizoen Club Brugge staat op de 4e plek met 7 punten voorsprong op Cercle Brugge.