Sportief directeur STVV Pinto weet waarvoor Hara komt: ''Extra scorend vermogend''

Sportief directeur STVV Pinto weet waarvoor Hara komt: ''Extra scorend vermogend''

23-01-2023 15:00
2

STVV leent Taichi Hara van Deportivo Alaves. De 23-jarige centrumspits komt voor een half jaar op huurbasis bij de Kanaries spelen. Sportief directeur Andre Pinto ging in op de komst van de Japanse spits naar STVV.

"De eerste ronde boekten we positieve resultaten'', zei Pinto die refereerde naar de eerdere periode dat Hara bij STVV speelde. ''Onze ploeg vormt een moeilijk te ontwrichten geheel, dankzij de gedegen organisatie en de werkkracht van iedereen. Met de komst van Hara krijgen we extra scorend vermogend en meer aanvallende mogelijkheden'', vertelde Pinto die duidelijk aangaf waarvoor de centrumspits gehaald wordt. ''Taichi kent de coach, de ploegmaats en het spelsysteem, waardoor hij zich snel kan integreren." Aldus Pinto over het bijkomende voordeel dat STVV en Hara bekend zijn met elkaar.

STVV speelt aankomende zaterdag tegen OH Leuven in de Jupiler Pro League. Het is nog niet zeker of Hara kan aansluiten in die strijd om 3 punten, omdat het wachten is op een werkvergunning voor de Japanner.