Oud Gent-speler Poletanovic kent Piatkowski: ''Je kunt ook altijd op hem rekenen''

Oud Gent-speler Poletanovic kent Piatkowski: ''Je kunt ook altijd op hem rekenen''

17-01-2023 15:00 Laatste update: 15:14
1

Kamil Piatkowski is speler van KAA Gent. De club nam de verdediger over van Red Bull Salzburg op huurbasis. Ex-Buffalo Marko Poletanovic ging in op voor hem oude bekende.

''Ik leerde hem kennen toen hij nog als jonkie pas kwam kijken'', vertelde Poletanovic in Het Nieuwsblad. ''Toen maakte hij soms nog eens de foute keuze maar al gauw zette hij enorme stappen in zijn ontwikkeling'', zei de Servische middenvelder. ''Je kunt ook altijd op hem rekenen en hij leest nu ook heel goed een wedstrijd'', kon Poletanovic over Piatkowski vertellen. ''Hein is dan ook de geknipte coach voor hem want Kamil houdt ervan om vooruit te verdedigen.'' Aldus de Poletanovic over waarom coach en oud-bekende Hein Vandenhaezebrouck en Piatkowski een goede match zijn.

Gent won zondag met 2-1 van KV Kortrijk in de Jupiler Pro League. De Buffalo's nemen het aankomende donderdag op tegen RSC Charleroi. De bekerwinnaar van vorig jaar staat op de 5e plek en zal zich proberen in de top 4 te knokken voor het einde van het seizoen.