Peeters begint aan avontuur bij Helmond Sport: Hij was wel overtuigend

Peeters begint aan avontuur bij Helmond Sport: "Hij was wel overtuigend"

27-12-2022 23:20
5

Bob Peeters stond dinsdag voor het eerst op het veld bij zijn nieuwe club Helmond Sport. Onze landgenoot werd aangesteld nadat de club al geruime tijd met een coach zonder de juiste papieren werkte.

Peeters wilde eigenlijk volgend seizoen pas bij een club instappen, maar de nieuwe technisch directeur Jurgen Streppel heeft hem toch weten te overtuigen. "Hij was wel overtuigend, een paar dagen later was het al beklonken," vertelt Peeters in gesprek met ESPN. "Streppel was met name gecharmeerd van de manier van voetballen bij TOP Oss, toen ik daar trainer was. Hij vond die visie aansluiten met zijn eigen visie."

De ambitie van de club ligt in ieder geval vrij hoog vertelt ook algemeen directeur Philippe van Esch. "We hebben een brede selectie. Streppel en Peeters nemen daarbij gewoon de tijd. Eerst moet er maar eens gekeken worden naar wat voor vlees we hier in de kuip hebben: wij denken dat er meer uit te halen is dan tot dusver is gebleken. Dat willen we eerst de kans geven voordat we de transfermarkt gaan verkennen."