LIVE-discussie: Geen Skov Olsen in kern, Noa Lang zit niet op de bank

LIVE-discussie: Geen Skov Olsen in kern, Noa Lang zit niet op de bank

26-12-2022 12:20 Laatste update: 13:30
29

Club Brugge beleeft tweede kerstdag niet bepaald met een gerust gemoed. Na de ontnuchterende 1-4-nederlaag tegen Sint-Truiden in de Croky Cup is de druk op Carl Hoefkens flink toegenomen. Tegen Oud-Heverlee Leuven volstaan enkel de drie punten. De opstelling zijn al bekend.

Het belooft dus een belangrijke dag te worden voor Club en Hoefkens in het bijzonder. Die maakte een statement door Andreas Skov Olsen uit de selectie te laten, maar in zijn basisopstelling is er niet echt plaats voor een verrassing. De trainer kiest voor elf namen die ook in de Champions League gensters hebben geslagen. Noa Lang zit niet op de bank en kampt mogelijk met een blessure.

Bij OHL staat het duel eerder in het teken van 'niets moet, alles mag', al is er na de nederlaag tegen KV Kortrijk (1-3) in de beker een doel verdwenen. Marc Brys gaf vooraf al aan dat hij nog meer op zijn hoede is voor Club, nu er een crisissfeertje rond Jan Breydel hangt. Zijn selectie herbergt alvast genoeg kwaliteit om het mes nog wat dieper in de Brugse wonde te draaien. Dat onder meer Musa Al-Tamari, Raphaël Holzhauser en Mandela Keita op de bank moeten starten, is daar het beste bewijs van.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie