Origi kent opnieuw tegenslag: 'Met spierblessure aan de kant tegen Liverpool'

Origi kent opnieuw tegenslag: 'Met spierblessure aan de kant tegen Liverpool'

17-12-2022 13:24

Divock Origi kent tot nog toe geen prettig seizoen bij AC Milan. De Belgische spits sukkelt al een tijdje met blessures, heeft nog maar weinig speelminuten en mocht niet mee naar het WK. De spits kent nu opnieuw tegenslag.

Tijdens het WK speelden een aantal topclubs uit Europa een klein toernooi in Dubai. De Dubai Super Cup ontving clubs als Liverpool FC, AC Milan, Lyon en Arsenal. Op vrijdag stond er de affiche Liverpool FC-AC Milan op het programma. Een speciaal duel voor Origi, die deze zomer na vele jaren bij The Reds naar Milaan trok. Origi kreeg echter slecht nieuws te horen.

De nr. 27 van Milan is opnieuw geblesseerd, en moest vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn oude ploeggenoten speelden tegen zijn huidige ploeg. Milan verloor het duel met 4-1. Alexis Saelemaekers zorgde voor het enige doelpunt langs Milanese kant. De nieuwe 27 van Liverpool, Darwin Nunez, prikte twee doelpunten binnen. Origi zou volgens Football Italia een spier geblesseerd hebben na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Arsenal.

Origi begon dit seizoen slechts vier wedstrijden in de Serie A, en in alle competities maakte hij slechts één doelpunt in veertien wedstrijden. Na afloop van de wedstrijd was er wel nog tijd voor een babbeltje met Jurgen Klopp.