'Niet alleen Anderlecht denkt aan Beljo, interesse voor NK Osijek-spits groeit'

'Niet alleen Anderlecht denkt aan Beljo, interesse voor NK Osijek-spits groeit'

02-11-2022 08:14
1

In de wandelgangen klinkt het dat RSC Anderlecht opnieuw denkt aan Dion Drena Beljo. De spits van NK Osijek is momenteel evenwel een populaire jongen. Nog heel wat clubs hebben hem op de radar staan.

In de Kroatische Eerste Klasse speelde Beljo de voorbije maanden veertien duels. Daarin wist hij zes keer te scoren en was hij goed voor twee assists. Afgelopen zomer werd Beljo al aan Anderlecht gelinkt, maar tot een transfer kwam het toen niet. Anderlecht zou destijds bereid zijn om vijf miljoen euro op tafel te leggen voor de aanvaller.

Bij NK Osijek heeft de twintigjarige aanvaller nog een contract tot medio 2025. In Kroatië klinkt het nu dat de club openstaat voor een vertrek van de rijzige spits (1m95) als er een bod van vijf miljoen euro komt op de jeugdinternational.

Van Turkije tot Engeland
Ondertussen is het ook duidelijk dat niet aleen Anderlecht aan Beljo denkt. Volgens Parofix volgt ook Galatasaray de verrichtingen van de spits. Daarnaast tonen naar verluidt ook Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, FC Basel, Sampdoria en West Ham United interesse in Beljo.