Iedereen bij Sporting droomt van Ronaldo, we hebben alleen het geld niet

"Iedereen bij Sporting droomt van Ronaldo, we hebben alleen het geld niet"

26-10-2022 16:12
2

Sporting Portugal-trainer Rúben Amorim acht de kans niet groot dat Cristiano Ronaldo terugkeert naar zijn oude liefde, al zou hij niets liever willen dan de 37-jarige aanvaller verwelkomen.

Het contract van Ronaldo bij Manchester United loopt na dit seizoen af. Met het oog op de huidige situatie, lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat de sterspeler zijn contract op Old Trafford gaat verlengen.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Sporting en Tottenham Hotspur werd Amorim gevraagd naar een eventuele terugkeer van Ronaldo naar zijn oude liefde. "Cristiano is nu een speler van Manchester United, maar iedereen bij Sporting droomt van een terugkeer. We hebben alleen het geld niet om zijn salaris te betalen. Ik denk dat Cristiano gelukkig is in Manchester, alleen speelt hij op dit moment niet."

De 191-voudig Portugees-international (117 goals) werd afgelopen zomer ook al in verband gebracht met een terugkeer naar Os Leões. Dat gerucht, in de wereld geslingerd door Sport TV, was volgens hemzelf destijds complete onzin. Ronaldo maakte in 2003 na vijf doelpunten in 31 duels de overstap van Sporting naar United, waar hij uitgroeide tot een van de meest toonaangevende voetballers aller tijden.