Steven Gerrard reageert voor het eerst op ontslag bij Aston Villa: Helaas

Steven Gerrard reageert voor het eerst op ontslag bij Aston Villa: "Helaas"

21-10-2022 23:41
3

Steven Gerrard heeft vrijdagavond op Instagram voor het eerst van zich laten horen sinds zijn ontslag bij Aston Villa. De Engelse trainer werd donderdag ontslagen na teleurstellende resultaten in Engeland. 

"Ik wil iedereen van Aston Villa Football Club bedanken voor de steun die ik heb gekregen tijdens mijn tijd daar", begint Gerrard zijn statement. "Voor de fans is het spijtig dat het uiteindelijk niet is gelukt, maar ik ben jullie heel dankbaar voor de manier waarop ik ontvangen werd en voor de steun in moeilijke tijden", gaat hij verder. 

"Aston Villa is een club met een bijzondere geschiedenis, ik wilde die memorabele prestaties heel graag terugbrengen, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Ik wens iedereen bij de club het allerbeste voor de toekomst", aldus Gerrard.

Aston Villa is al druk op zoek naar een nieuwe trainer. Mauricio Pochettino werd gepolst, maar bedankte. De Portuguees Rúben Amorim zou nu de voornaamste kandidaat zijn. Ook Unai Emery wordt in verband gebracht met een overstap naar The Villans. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Gerrard (@stevengerrard)