De Norre kijkt uit naar KRC Genk: Ik heb intussen stappen gezet

De Norre kijkt uit naar KRC Genk: "Ik heb intussen stappen gezet"

14-10-2022 11:29
6

Casper De Norre kijkt zaterdag zijn ex-club KRC Genk in de ogen met OH Leuven. KRC Genk zit vol vertrouwen na een 28 op 30, maar De Norre ziet toch kansen. 

"We weten dat Genk een heel competitieve ploeg is", zo vertelt De Norre aan Het Belang Van Limburg. "Het gevaar komt van alle kanten. Ook op stilstaande fasen. Maar ik zie wel kansen. Zij geven ruimte weg en wij spelen graag vanuit de omschakeling. Als wij een goeie organisatie neerzetten, is er zeker iets mogelijk."

De Norre kreeg zelf een onvoldoende bij KRC Genk, maar vindt zichzelf nu een betere speler. "Ik heb intussen weer stappen gezet, ben matuurder geworden. Ik ben tevreden met de kansen die ik bij OHL krijg. Ik kan meegroeien in een aantrekkelijk project. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een mooi verhaal te schrijven. De club is tevreden over mij, ik ben tevreden over de club. Het is een geslaagd huwelijk", aldus De Norre.

OHL is zelf lang niet slecht bezig in de Jupiler Pro League. Het staat momenteel op een verdienstelijke vijfde plaats met 20 op 33.