'Erling Haaland verdient één miljoen euro per week bij Manchester City'

'Erling Haaland verdient één miljoen euro per week bij Manchester City'

06-10-2022 19:44
7

'Erling Haaland verdient één miljoen euro per week bij Manchester City'. Die duizelingwekkende claim doet The Daily Mail donderdagavond. Hij is met afstand de best verdienende voetballer in Engeland.

Haaland zet de Premier League in vuur en vlam sinds hij in de zomer voor een slordige zestig miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund. Daar wordt hij ook vorstelijk voor betaald. Wat heet: met een weeksalaris van één miljoen euro komt niemand uit de lucratieve Premier League in de buurt.

Volgens The Daily Mail ontvangt Haaland een basissalaris dat in lijn ligt met de andere grootverdieners in het Etihad Stadium. Door allerlei 'substantiële, bijna gegarandeerde' bonussen zou zijn wekelijkse salaris tot boven de miljoen stijgen.

Haaland is niet te stoppen in het shirt van Manchester City, breekt alle records en staat na twaalf wedstrijden op negentien (!) goals. Als hij zijn huidige moyenne vasthoudt, komt hij uit op 67 competitiegoals. Het verklaart waarom de beleidsbepalers groen licht geven voor het monstersalaris van de Noorse topspits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie