Gerucht: 'Tottenham volgt na drie jaar opnieuw Skov Olsen (Club Brugge)'

Gerucht: 'Tottenham volgt na drie jaar opnieuw Skov Olsen (Club Brugge)'

18-09-2022 10:00
11

Dit seizoen is Andreas Skov Olsen een van de sterkhouders van Club Brugge. De 22-jarige Deen doet het niet alleen goed in de Jupiler Pro League, maar ook in de Champions League. Volgens de geruchtenmolen verscheen hij daardoor weer op de radar van Tottenham.

Het is immers niet de eerste keer dat Skov Olsen zich in de kijker van Tottenham speelde. Ook in 2019 werd de flankspeler al eens aan de Engelse club gelinkt. De Deen speelde destijds nog in eigen land bij FC Nordsjaelland. Even later zou hij de stap richting het Italiaanse Bologona maken. Daar pikte Club Brugge hem op in januari van dit jaar.

Nu zou de interesse weer (licht) aangewakkerd zijn. Volgens O Jogo en Tribal Football zou afgelopen dinsdag een scout van Tottenham in de tribune van Porto hebben gezeten om Skov Olsen aan het werk te zien in de Champions League. De flankspeler speelde 71 minuten en hielp Club Brugge met een doelpunt aan een 0-4 zege.

Dit seizoen was Skov Olsen twee keer een basisspeler in de Champions League-zeges van Club Brugge tegen Bayer Leverkusen en Porto. In de Jupiler Pro League was de Deen goed voor vier goals en twee assists in acht duels. Bij Blauw-Zwart heeft hij nog een doorlopend contract tot 2026. Zijn marktwaarde wordt op dit moment op 15 miljoen euro geschat.