Defour na 0-0 tegen OHL: Deze match is geen referentie voor KV Mechelen

Defour na 0-0 tegen OHL: "Deze match is geen referentie voor KV Mechelen"

17-09-2022 22:14

Wie op doelpunten had gehoopt, kwam zaterdag bedrogen uit in het AFAS Stadion. KV Mechelen en Oud-Heverlee Leuven hielden het immers bij 0-0. Steven Defour gaf na de match zijn kijk op de partij. 

Voor de rust trilden wel twee keer de netten, maar een doelpunt van KV Mechelen en een doelpunt van OHL werden afgekeurd. Vlak voor de rust kreeg bij Mechelen Alessio Da Cruz nog rood. "We wilden in de tweede helft een hecht blok zetten en diepgang zoeken achter de Leuvense defensie, omdat zij hoger gingen spelen", aldus Defour bij Sporza.

Met tien man tegen elf pakte Mechelen een punt. "De jongens hebben ervoor gevochten, ze hebben niks weggegeven. Ook de invalbeurt van Soelle Soelle is vandaag een positief punt. Wij schatten hem heel hoog in, het is een jongen die aan het groeien is. Dat was vandaag ook te zien."

Volgens Defour had Mechelen wel beter kunnen doen, maar was toch deels tevreden. "Deze match is geen referentie voor ons, maar we weten nu ook dat we met tien man goed kunnen verdedigen tegen de seizoensrevelatie."