Verstraete had voldoende kansen om Antwerp te verlaten: “Het was Mechelen of niks

Verstraete had voldoende kansen om Antwerp te verlaten: “Het was Mechelen of niks"

07-09-2022 11:32
5

Veel transfers werden er dinsdag niet meer afgerond. Birger Verstraete is een uitzondering om de regel. Hij verliet op huurbasis Royal Antwerp FC en trok naar KV Mechelen. Volgens Verstraete een meer dan bewuste keuze.

Onder Mark van Bommel kreeg Verstraete dit seizoen nog amper kansen. In de Jupiler Pro League mocht in het begin van het seizoen vier kort invallen. Verder dan 24 speelminuten kwam Verstraete dit seizoen nog niet in Eerste Klasse. Bij Mechelen is het dus de bedoeling de teller serieus te laten stijgen. Ondanks interesse van andere clubs trok Verstraete naar Mechelen. "Ik heb heel duidelijk gemaakt aan Antwerp dat het Mechelen was of niks", klinkt het op de website van KV Mechelen

Waarom wilde Verstraete zo graag naar KV Mechelen? "Dit is de perfecte match, met de club en met het publiek. En daarnaast ook de ideale oplossing voor alle partijen. Zowel voor mij als voor de twee clubs", is de uitleg van de speler. Verstraete speelde eerder al voor Club Brugge, Moeskroen, KV Kortrijk, KAA Gent en FC Köln. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s