Mignolet: Ik denk dat iedereen aan elkaar gewaagd zal zijn in deze groep

Mignolet: "Ik denk dat iedereen aan elkaar gewaagd zal zijn in deze groep"

06-09-2022 15:35
20

Op de persconferentie voorafgaand aan Club Brugge - Bayer Leverkusen stond Simon Mignolet de pers te woord. De Club-doelman sprak zich uit over de mogelijkheden van Blauw-Zwart in de Champions League.

Als Club Brugge een mooi verhaal wil schrijven in Europa dan moet het volgens Mignolet verder bouwen op de vorige campagnes. "Ik denk dat we in eerste instantie, in vergelijking met de vorige campagnes, beter moeten verdedigen. In het voetballende en aanvallende compartiment hebben we al heel erg mooie dingen gedaan in de Champions League", liet Mignolet optekenen.

De 35-voudige Rode Duivel stelde dat het van details zal afhangen of Club Brugge zich plaatst voor de volgende ronde of kan overwinteren in de Europa League. "Ik denk dat iedereen aan elkaar gewaagd zal zijn in deze groep", zei Mignolet die eraan toevoegde dat het wel drie heel erg moeilijke tegenstanders zijn. "We maken in iedere wedstrijd een kans als wij top zijn", aldus Mignolet over de wedstrijden tegen Bayer Leverkusen, FC Porto en Atletico Madrid.