'RSC Anderlecht toont interesse in beloftevolle aanvaller Ajax'

'RSC Anderlecht toont interesse in beloftevolle aanvaller Ajax'

23-08-2022 17:33
8

RSC Anderlecht heeft zich officieel gemeld voor Sontje Hansen, weet Voetbal International. De aanvaller heeft nog maar een jaar contract bij Ajax, maar de Amsterdammers willen zo snel mogelijk met hem verlengen.

De gesprekken over een contractverlenging voor Hansen zouden al in volle gang zijn, maar toch probeert RSCA contact te krijgen met de aanvaller. Eerder toonde vanuit Nederland ook FC Utrecht interesse in de diensten van Hansen. De twintigjarige aanvaller speelt voornamelijk bij Jong Ajax, maar was daar maandag wel twee keer trefzeker in de wedstrijd tegen De Graafschap. 

Hansen lijkt zelf te willen gaan voor een kans bij het eerste elftal van Ajax. De rechtsbuiten ziet een mogelijkheid voor hem, wanneer Antony deze zomer naar een andere club gaat. "Antony is natuurlijk nog niet vertrokken, maar stiekem hoop ik wel dat hij vertrekt. Als hij blijft is dat natuurlijk fantastisch voor Ajax, maar ik heb ook wel laten zien dat ik goed kan voetballen", vertelt Hansen voor de camera’s van ESPN.