Mijn persoonlijke situatie? Ik ben gefocust op Anderlecht en tevreden

"Mijn persoonlijke situatie? Ik ben gefocust op Anderlecht en tevreden"

11 augustus - 23:24
8

RSC Anderlecht - Paide was de match van uitblinker Fabio Silva, maar ook Michael Murillo viel op. De rechterflanspeler scoorde in de 3-0 zege immers twee keer. Voor de zomer leek Murillo te vertrekken bij Anderlecht, maar voorlopig is hij nog altijd actief in het Lotto Park. 

De naam van Murillo viel even bij Valencia, maar de speler zelf liet weten niet op de hoogte zijn van een transfer. Een overgang naar een buitenlandse club lijkt er trouwens niet meteen aan te komen. "Mijn persoonlijke situatie? Ik ben gefocust op Anderlecht en tevreden. Er kan altijd iets gebeuren in de toekomst, maar daar kan ik niet over praten. Ik ben in elk geval blij hier", noteerde Sporza uit de mond van Murillo.

Bijna had Murillo donderdag zijn eerste hattrick voor Anderlecht gemaakt. "Jammer dat die derde er niet in ging, maar de keeper stond paraat", klinkt het bij de speler. Bij Anderlecht ging het pas lopen toen Mazzu Silva, Lior Refaelov en Mario Stroeykens tussen de lijnen bracht. "De wissels op het uur waren heel belangrijk. Je zag meteen het verschil en toen begonnen we ook beter te spelen en te scoren", aldus nog Murillo. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie