'Club Brugge meldt zich bij AS Roma voor gevallen toptalent Coric'

'Club Brugge meldt zich bij AS Roma voor gevallen toptalent Coric'

11 augustus - 07:16
29

Club Brugge hoopt met Sander Berge een nieuwe middenvelder in huis te halen en trok eerder ook al Casper Nielsen aan. De Bruggelingen zijn daarmee echter nog niet klaar en worden nu ook gelinkt aan Ante Coric van AS Roma.

Na een uitleenbeurt aan het Zwitserse FC Zürich is Coric teruggekeerd richting AS Roma, waar hij ook dit seizoen niet moet hope op speelminuten. De Kroatische middenvelder zoekt dan ook naar een oplossing, die bij Club Brugge zou kunnen liggen. Dat meldt de Italiaanse journalist Flavio Tassotti.

AS Roma staat het voormalige toptalent ook niets in de weg en is bereid om afscheid te nemen van hem. Een deal is er echter nog niet. Zo heeft de middevelder naar verluidt bijzonder hoge looneisen, die nog iets te gortig zijn voor Blauw-Zwart.

Coric werd in de zomer van 2018 door AS Roma weggeplukt bij Dinamo Zagreb, maar wist zich nooit in de basis te werken. Hij werd de voorbije jaren met wisselend succes uitgeleend aan UD Almeria, VVV Venlo, NK Olimpija en FC Zürich. Bij die laatste club speelde de 25-jarige Coric 23 partijen, waarin hij goed was voor één doelpunt en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie