Mazzu vat match tegen Seraing samen: van buitengewoon naar gebrek aan ambitie

Mazzu vat match tegen Seraing samen: van buitengewoon naar gebrek aan ambitie

7 augustus - 22:17
16

RSC Anderlecht hield zondag de drie punten thuis tegen Seraing. Paars-wit haalde het met 3-1. Vooral voor de pauze speelde Anderlecht goed. Dat zag ook Felice Mazzu.

Anderlecht liep voor de pauze in het Lotto Park uit naar een 3-0 voorsprong. Francis Amuzu (twee keer) en Fabio Silva deden de netten trillen. "We hebben een buitengewone eerste helft gespeeld. Het was de beste eerste helft die we gespeeld hebben sinds ik hier ben. Daar mogen we dus trots op zijn", noteerde Sporza uit de mond van Mazzu.

Na de pauze nam Anderlecht – dat tussen twee Europese opdrachten door Seraing partij gaf – gas terug. Paars-wit gunde Seraing meer de bal en de bezoekers scoorden tegen. "Het ontbrak ons aan ambitie, maar we mogen niet vergeten dat we net een Europese match achter de rug hebben. Er was een zekere vermoeidheid bij spelers die ook donderdag gespeeld hadden", was de uitleg van Mazzu.

Anderlecht komt donderdag weer in actie. In de voorronde van de Conference League komt Paide Linnameeskond over de vloer. Anderlecht won de heenmatch in Estland met 0-2.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie