Oyen wordt gevolgd bij KRC Genk: Managers beloven mij vanalles

Oyen wordt gevolgd bij KRC Genk: "Managers beloven mij vanalles"

18-07-2022 09:00
1

Luca Oyen moet dit seizoen één van de speerpunten worden bij KRC Genk. KRC Genk haalt in eerste instantie geen extra concurrent meer voor hem. Oyen wordt dan ook een grote toekomst toebedeeld. 

Oyen is blij met de beslissing van KRC Genk. "Daar spreekt wel vertrouwen uit, inderdaad", stelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Nu, er zitten hier nu ook veel goede aanvallers. Je moet toch altijd de concurrentie aangaan en dat zal ik ook 100 procent doen. Ik hoop dat ik de eerste match op Club Brugge mag starten en ik daar mijn kans kan grijpen."

Inmiddels volgen heel wat clubs Oyen op de voet. "Het lukt me redelijk goed om me daarvan af te sluiten. Ik heb snel ondervonden dat je niet te veel op sociale media moet kijken. Zeker als ik iets over mezelf zie staan, klik ik al niet. Af en toe krijg ik zelfs berichten op Instagram van managers die je van alles beloven. Gek is dat. Ik lees het niet. Ik zit ook goed bij mijn huidige manager."

Eerder deze zomer probeerde KRC Genk nog Faïz Selemani te halen, maar het kwam niet tot een persoonlijk akkoord met de aanvaller.