Anderlecht stelt Esposito voor: Jonge spits met groot potentieel

Anderlecht stelt Esposito voor: "Jonge spits met groot potentieel"

4 juli - 13:15 Laatste update: 13:14
16

Sebastiano Esposito is nu ook officieel een speler van Anderlecht. Hij wordt gehuurd van Inter, maar wel met een aankoopoptie. CEO Peter Verbeke heeft al gereageerd op de transfer.

De transfer van Esposito zat al een tijdje in de pijplijn, maar Anderlecht heeft het nieuws nu ook zelf bevestigd. "Sebastiano is een jonge spits met een groot potentieel", aldus CEO Peter Verbeke. "Hij beschikt over een groot technisch vermogen, is intelligent, denkt snel en kan zowel scoren als laten scoren. Hij is sterk in de combinatie en kan ook zelf iets creëren. Allemaal kwaliteiten die goed matchen met het DNA van RSCA."

Esposito komt ook zelf even aan het woord. "Ik kijk er erg naar uit om dit seizoen voor RSCA te spelen", vertelt hij over deze transfer. "Ik heb alleen maar goede dingen gehoord over deze club en de manier waarop ze erin slagen om jonge vooruitzichten te ontwikkelen. Ik ben ook blij dat ik vroeg in de voorbereiding bij de groep kan aansluiten, op die manier kunnen we ons samen klaarstomen voor de start van het seizoen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie