'Barcelona hoopt alsnog dat Dembélé verlengt, maar met 40 procent minder salaris'

'Barcelona hoopt alsnog dat Dembélé verlengt, maar met 40 procent minder salaris'

2 juli - 10:29
0

Mocht Ousmane Dembélé alsnog besluiten om zijn handtekening onder een nieuw contract te zetten bij FC Barcelona, dan zal hij flink in moeten leveren op zijn salaris. Volgens het Spaanse SPORT gaat het om veertig procent.

Dembélé is uit zijn contract gelopen en officieel dus transfervrij, maar Barcelona heeft de hoop op een langer verblijf nog niet helemaal opgegeven. De club heeft hem te kennen gegeven dat het huidige salarisaanbod niet verhoogd zal worden. Volgens SPORT gaat het om een laatste aanbod.

Mocht Dembélé 'ja' zeggen, dan stemt hij in met een salarisreductie van veertig procent. Andere Spaanse media schrijven dat hij dan zes miljoen euro per jaar gaat verdienen. Dat is nodig, omdat Barcelona er financieel nog altijd niet schitterend voorstaa. Meerdere spelers zijn al gevraagd om in te leveren.

Of Dembélé überhaupt gaat verlengen, is op dit moment nog de vraag. Barcelona is achter de schermen al maanden bezig om dat voor elkaar te krijgen, tot frustratie van de clubleiding. Ondertussen worden topclubs als Paris Saint-Germain en Chelsea genoemd, maar concreet is dat niet en dus lijken die ingezet te worden om Barcelona onder druk te zetten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie