Burnley en Kompany zien oefenduel afgelast, nog drie tegenstanders blijven over

Burnley en Kompany zien oefenduel afgelast, nog drie tegenstanders blijven over

30 juni - 16:22
0

Vincent Kompany staat voor de uitdaging om Burnley FC zo snel mogelijk weer naar de Premier League te loodsen, liefst dan nog met aantrekkelijker en moderner voetbal dan voorheen. Een uitgebreid voorbereidingsprogramma zal nodig blijken om zijn spelsysteem in zijn spelersgroep te slijpen. Op dat vlak heeft Burton Albion hem slecht nieuws gebracht.

Normaal gezien zouden Burnley en Burton op zaterdag 9 juli een onderlinge oefenwedstrijd afwerken, maar dat duel gaat niet door. Dat heeft Burnley zelf aangekondigd op haar website. 'Om uiteenlopende redenen' is er een streep gezet door de ontmoeting, klinkt het, zonder in detail te treden over welke redenen dat precies zijn.

Of Kompany nog op zoek gaat naar een alternatief (en of daar nog voldoende tijd voor is), valt niet af te leiden uit het bericht. Gelukkig blijven er nog enkele andere tegenstanders over. Deze vrijdag geeft Burnley vierdeklasser Rochdale AFC partij op de eigen trainingsvelden. Nadien zijn er nog vriendschappelijke duels gepland tegen Shrewsbury Town en het Wolverhampton Wanderers van Leander Dendoncker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie