Arsenal heeft meer goals en creativiteit nodig, met andere woorden Tielemans

"Arsenal heeft meer goals en creativiteit nodig, met andere woorden Tielemans"

30 juni - 15:55
0

Hoewel er de laatste weken niet zoveel meer bewogen is, lijkt het vast te staan dat Youri Tielemans deze zomer nog de deur achter zich dicht trekt bij Leicester City. Vooral Arsenal FC wordt genoemd als mogelijke overnemer. Als het van Kevin Campbell afhangt, zou de Rode Duivel de ideale versterking zijn.

Campbell is zelf een gewezen aanvaller van Arsenal en volgt de Londense club nog steeds op de voet. Volgens hem mag er geen twijfel bestaan over de meerwaarde die Tielemans zou kunnen hebben op het spel van The Gunners. "Ze moeten hun middenveld herstellen", geeft Campbell bij Talksport zijn ex-club een duidelijke opdracht mee. Afgelopen seizoen leek Arsenal lange tijd op weg naar een ticket voor de Champions League, tot twee dure nederlagen in het slot roet in het eten strooiden.

In de ogen van Campbell liggen enkele lacunes centraal op het middenveld aan de basis van die ontgoochelende eindsprint. "Het heeft meer doelpunten nodig, meer creativiteit, met andere woorden Tielemans", windt de oud-spits er geen doekjes om. Sinds januari 2019 staat Tielemans op de loonlijst bij Leicester. In de vorige Premier-League-jaargang was hij goed voor zes doelpunten en vier assists. Aangezien hij komende zomer uit zijn contract loopt, staat een transfer in de sterren geschreven. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie