Juventus-directeur speculeert over De Ligt: 'Drie partijen moeten tevreden zijn'

Juventus-directeur speculeert over De Ligt: 'Drie partijen moeten tevreden zijn'

30 juni - 09:01
0

Als Matthijs de Ligt wil vertrekken bij Juventus, dan is dat volgens Maurizio Arrivabene mogelijk. Er zijn echter wel drie partijen nodig om tot een akkoord te komen, benadrukt hij.

De Ligt wordt gelinkt aan een vertrek bij Juventus en het verhaal gaat dat Chelsea met hem bezig is. Of De Ligt daadwerkelijk een vertrekwens heeft, is niet duidelijk. "Het is onmogelijk om spelers die willen vertrekken tegen te houden, maar drie van ons moeten tevreden van de onderhandelingstafel opstaan", zegt Arrivabene in gesprek met Tuttosport.

Voormalig Juventus-directeur Luciano Moggi zou het wel weten. Hij denkt dat De Ligt verkocht zou kunnen worden, mits er vervangers zijn. "Als er zeventig miljoen geboden wordt, moet De Ligt verkocht worden."

"Als het moment daar is, zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken", vertelde De Ligt begin deze maand aan de NOS. "Juventus is een geweldige club en heb het zeker naar mijn zin, dus daar focus ik mij niet op. Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie